// du läser...

#blogg100

Alla hjärtans dag förstör relationen

upsanddowns

Idag är det alla hjärtans dag vilket troligen enbart undgått män som vart i ett förhållande över 20 år.

När jag nyss under kvällen gick igenom gamla stan och över söders höjder här i Stockholm så gick det inte att missa de glada och lite förväntansfulla paren som gick hand i hand. Man kan se de som inte ”har vana” av att vara ute i par, och definitivt inte hand i hand, på en mils avstånd. De nästan luktar. Lite blygt, lite pillemariskt, lite på distans men ändå så nära. Och ofta har hon en bukett i papper vars storlek är i direkt proportion till tre stycken röda rosor.

Och där går dom, dessa kärlekens kunder. Nästan som att att de firar sin födelsedag, vilket man kanske kan säga att alla hjärtans dag de facto är. Och allt jag kan tänka är ”skulle du vara lika glad om varje dag var din alla hjärtans dag”. Din födelsedag.

Om svaret är nej och vi snabbt backer ur och ser till ett annat scenario skulle vi då kunna argumentera för att en perfekt och ständigt ihållande positiv kundrelation är av ondo. Allt behöver sina ups and downs och ingen kund skulle kunna gå där med kärlek i blicken vid din sida dagar i streck.

Fundera på den.

 

Det här inlägget är en del av #blogg100 – en idé om att publicera en bloggpost per dag i 100 dagar.

 

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site